Гого

›› Още за поредицата

Каква идея стои зад поредицата "Помогни ми да се справя сам"

Пиктограми Първи стъпки в четенето

› Какво споделят родители и специалисти:

“Гого е голям хит у дома. Синът ми, на 1г. и 10 месеца вече, почти всеки ден си я търси, за да разглеждаме и говори по нея на всяка страница.”

Ивелина, родител и управител на книжарничка

“При нас в началото нямаше интерес, към книжката за Гого сега от около 2 -3 седмици я избира сам и я "чете" сам ( скоро ще стане на 4). Проявява най-голямо внимание към частта със сезоните и спорта.”

Родител

“Ооо, много ги харесвам и често ги използвам с децата, с които работя. Дано има още от тази серия. Разкошни са!”

Логопед

“Щях ли да повярвам, ако някой ми беше казал, че моят почти тригодишен син вече се учи да чете? Никога. Удивих ли се, когато разбрах? Неимоверно. И това стана благо­дарение на книгата “ЕМА. Един прекрасен ден”.

Нека подкрепим децата с дълбокото разбиране, че четенето е много по-сложен процес от простото разпознаване на поредици от символи и произнасянето им.”

Пирина Воденичарова, родител и създател на общността “Нито ден без книжки”

“Втората ми среща с книжката бе с нашето четири годишно момиче. Дъщеря ми се припознава в Ема и с огромно вълнение я “чете” безброй пъти. Разнася книгата навсякъде със себе си. Заедно я четем, търсим скрити обекти в детайлите на илюстрациите, правим физиономии, показващи чувствата на Ема и обсъждаме.”

Родител

“Прекрасни и любими и на моята дъщеря! Благодарим за тях!”

Родител

“Имаме и двете книги и четем сами. Даже иска да ги занесе в градината да се научат и другите да четат. Оказа се, че в градината имат Ема. ”

Родител

 

Поръчайте книги от поредицата: